Hodnocení obchodu

4,8 79 hodnocení
5
74x
4
1x
3
0x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora | 22.3.2019
Jsem naštvaná objednaná bunda byla malá tak jsme poslali zpět a chtěli větší velikost. Stále se nikdo neozval. Bunda není ani peníze. ????
Avatar autora | 20.3.2019
LK SHOP NEVRACÍ PENÍZE ?!!! V listopadu 2018 jsme v LK SHOPu zakoupili kabát za 2.045 Kč. Ten jsme v zákonné lhůtě a dle platné české legislativy vrátili v rámci odstoupení od smlouvy. Od prosince r. 2018 čekáme na vrácení částky 2.045,- Kč. LK SHOP (místo peněz) jen 1. 12. 2018 napsal email, že vrácený kabát už obdrželi. Tímto veškerá činnost a komunikace ze strany LK SHOPu ustala. Na naši upomínku NEREAGUJÍ a NEKOMUNIKUJÍ. Peníze NEVRÁTILI ani v r. 2018 ani do března 2019 !! LK SHOP neprojevil žádnou snahu o nápravy. Paní Krejčová, chyba se stát může, ale seriózní eshop by jistě urychleně zjednal nápravu. Doufáme, že se Vám podaří dát věci do pořádku.
D Avatar autora | 28.2.2019
Zimní bunda, která mi přišla mi byla těsná, proto jsem objednala jinou o velikost větší- L. Bunda je moc pěkná , jak barevně tak i střihem i když červený odstín je diametrálně jiný než na obrázku. Tato bunda byla dražší, proto jsem za ni zaplatila plnou ce- nu a za vrácenou bundu peníze čekám. S obchodem jsem jinak velmi spokojena, snad jen z mé zkušenosti objednávat toto zimní zboží o velikost větší.
SG Avatar autora | 4.2.2019
Kabát je super, zabalený dostatečně. Děkuji za obchod.
I Avatar autora | 30.1.2019
Šaty jsou pekne. Kvalitní materiál. Objednání a doručení proběhlo rychle. Platba předem na účet obchodu. Vse OK.
I Avatar autora | 29.1.2019
Beru zpět níže uvedené hodnocení. Po několika dnech obav se paní ozvala na mail, dokonce už mám i peníze vrácené na účet. Tímto se omlouvám, za předčasné soudy. Všem přeji hodně štěstí při nákupech přes internet.
I Avatar autora | 29.1.2019
Paní si zřejmě hodnocení píše sama. Nereaguje na maily, má vyplý telefon a nevrací peníze za vrácené nevyhovující zboží. Mně dluží 1.749,-Kč. Doufám, že se ke svým závazkům postaví čelem a peníze vrátí na účet.
I Avatar autora | 28.1.2019
Naprostá spokojenost. Vše ok. Doporučuji.
K Avatar autora | 23.1.2019
Super komunikace, vřele doporučuji :)
P Avatar autora | 18.1.2019
vše ok
P Avatar autora | 17.1.2019
Spokojenost , převzetí v pořádku .
R Avatar autora | 16.1.2019
Zboží přišlo v pořádku, rychlé dodání, poštovné zdarma... spokojenost ????
D Avatar autora | 13.1.2019
Vše v naprostém pořádku. Výhodné ceny a doprava zdarma
AS Avatar autora | 8.1.2019
Objednané zboží jsem obdržel v pořádku,velikosti sedí,ceny výhodné.
N Avatar autora | 28.12.2018
Veliký výběr, super materiál koupeného svetříku, dobrá cena, poštovné zdarma při mém nákupu již za 600,-, včasné dodání
VL Avatar autora | 27.12.2018
Naprostá spokojenost. Vyřízení i rychlé dodání. Děkuji.
P Avatar autora | 27.12.2018
Moc děkuji. jsem velmi spokojen s nákupem na LKshop
Avatar autora | 25.12.2018
Vše v pořádku bez problémů.
Š Avatar autora | 24.12.2018
Vše v naprostém pořádku.Zboží dorazilo bleskovou rychlostí.
M Avatar autora | 12.12.2018
Objednaná obuv přišla v pořádku - byla jsem spokojena. Dvě hvězdičky ale ubírám za to, že některé oděvy mají foto-náhledy jen zepředu, popř. z boku. Rozhodně bych si netroufla obj. "něco", kde schází pohled ze zadu-protože pro mne je podstatné, jak nabízený produkt vypadá i z této pozice.