Hodnocení obchodu

4,9 70 hodnocení
5
68x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora | 18.1.2019
vše ok
P Avatar autora | 17.1.2019
Spokojenost , převzetí v pořádku .
R Avatar autora | 16.1.2019
Zboží přišlo v pořádku, rychlé dodání, poštovné zdarma... spokojenost ????
D Avatar autora | 13.1.2019
Vše v naprostém pořádku. Výhodné ceny a doprava zdarma
AS Avatar autora | 8.1.2019
Objednané zboží jsem obdržel v pořádku,velikosti sedí,ceny výhodné.
N Avatar autora | 28.12.2018
Veliký výběr, super materiál koupeného svetříku, dobrá cena, poštovné zdarma při mém nákupu již za 600,-, včasné dodání
VL Avatar autora | 27.12.2018
Naprostá spokojenost. Vyřízení i rychlé dodání. Děkuji.
P Avatar autora | 27.12.2018
Moc děkuji. jsem velmi spokojen s nákupem na LKshop
Avatar autora | 25.12.2018
Vše v pořádku bez problémů.
Š Avatar autora | 24.12.2018
Vše v naprostém pořádku.Zboží dorazilo bleskovou rychlostí.
M Avatar autora | 12.12.2018
Objednaná obuv přišla v pořádku - byla jsem spokojena. Dvě hvězdičky ale ubírám za to, že některé oděvy mají foto-náhledy jen zepředu, popř. z boku. Rozhodně bych si netroufla obj. "něco", kde schází pohled ze zadu-protože pro mne je podstatné, jak nabízený produkt vypadá i z této pozice.
C Avatar autora | 10.12.2018
Vše proběhlo v pořádku. Rychlé dodání zboží. Dobrá komunikace. Objednaný svetr při velikosti XL má až nezvykle dlouhé rukávy, ovšem toto není o prodejci, nýbrž o výrobci. Příště rád nakoupím znovu.
O Avatar autora | 10.12.2018
Zboží došlo bez problémů, rychlé odeslání. Jen velikost se mi zdá menší...
V Avatar autora | 6.12.2018
Objednal jsem si bundu o velikosti XL, byla mi malá, ihned po rozbalení jsem oslovil paní, která je ve spojení na chatu a s ní jsem se domluvil na vrácení zboží a zároven si vybral jinou bundu o velikosti XXL, kterou mi obratem pošlou na výměnu s téměř nulovým doplatkem. Obchod mohu jen doporučit. Jen až si někdo bude něco objednávat, mrkněte na tabulky velikostí, normálně mi velikost XL stačí.)) přeji hezký den.
K Avatar autora | 1.12.2018
Přišlo mi úplně něco jiného, než jsem si objednala. Jak jsem prohlížela stránku zboží se sice shoduje s nabízeným obrázkem, ale ne to, co jsem si objednala. Odesláno úplně něco jiného z nabídky, ještě mimo můj v kus. Za mě nespojojenost a vyhozené ????.
LS Avatar autora 3.12.2018
Dobrý den, bohužel se občas chyba stane každému. Místo negativní recenze jste nám zboží mohla poslat zpět a vše by se napravilo.
P Avatar autora | 30.11.2018
zboží došlo v pořádku, dodací lhůty v pořádku
Avatar autora | 27.11.2018
+ Perfektní komunikace
+ Solidní jednání
+ Maximální spokojenost s dodaným zbožím.

Nakupovala jsem v tomto e-shopu poprvé a byla jsem mile překvapena vstřícným obchodním jednáním.
JM Avatar autora | 23.11.2018
Zboží přišlo rychle a v pořádku, jen velikost je nějaká menší ☺
Avatar autora | 22.11.2018
vše proběhlo dobrě, doporučuji tento web
Avatar autora | 22.11.2018
Vše bylo v pořádku, dodání do týdne